Squashghetti

 

Jeg har efterhånden fået afprøvet de fleste LCHF erstatninger for kornholdige tilbehør f.eks. blomkålsris og bønnefritter. Men erstatningen for pasta har jeg kredset lidt om, for det synes jeg var for mærkeligt.

I fryseren fandt jeg en bøtte med tomatsovs, og da jeg elsker kødboller i tomatsovs med pasta, måtte jeg bide i det sure æble og prøve.

Og som med alt andet var det også en succes. Jeg brugte en squash, som jeg skællede med kartoffelskrælleren. Det var faktisk ret lækkert – der er stadig lidt bid i, og ligesom med pasta er der jo ikke den store smag i, så sovsen kommer rigtig til sin ret.

 

Squashgetti (1 person):

(Samlet tilberedning: ca 10 min)

1 squash
Salt
Kogende vand

Skræl squashen med en kartoffelskræller.
Stop når du når til kernerne.
(Den midterste del med kernere smider du enten ud, eller gemmer den til en gang grøntsagsfladbrød).
Put squashskrællerne i en skål, drys med salt, bland godt og lad det stå lidt.
Før servering hældes kogende vand over, og de står og trækker et par minutter.

Serveres til f.eks. kødboller i tomatsovs.

Facebook
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *