Morgenmad på farten

Det kan være rigtig svært at få spist noget ordentligt morgenmad når man ikke gør det hjemme. Det er hvad enten man er på farten eller møder så ukristeligt tidligt (som mig) at jeg i min optik ikke har tid til at spise morgenmad hjemmefra. Derfor kan jeg godt lide at tage mad med på arbejde og så spise der.
Faktisk kan jeg godt lide fornemmelsen af at min krop skal i gang og jeg skal føle rigtig sult istedet for bare at kaste noget i hovedet når jeg står op.

Derfor har jeg samlet et par forslag til hvordan det er nemt at have mad med.
Dette bringer mig også til næste del i min føljeton med mine erfaringer med LCHF.

 

SOLID MORGENMAD

Solid morgenmad er et must. Rester fra aftensmaden altså kød er rigtig godt til at lægge bunden om morgenen. Også gerne varm mad, såsom spejlæg er med til at lægge en god bund. Jeg nyder faktisk at spise et godt solidt morgenmåltid og har absolut ingen problemer med at spise hakkebøf til morgenmad. Fordi det mætter…

 

Nr 1:
Rester fra aftensmaden dagen før. At man ikke engang skal tænke på at lave morgenmad – holder 100 % i min verden. Der skal selvfølgelig være rester til overs men det kan også være rester fra andre dage som man finder i fryseren. Jeg har f.eks. denne indlæg som indbefatter rester: Nem weekend morgenmad

 

Nr. 2:
Chiagrød
. Jeg laver oftest til 2-3 dage og hælder dem i portions bøtter, så er det bare at række i køleskabet og tage en med. Husk en lille ekstra bøtte med drys.

 

 

Nr. 3:
Æggewraps. Det er min nye farvorit. Lav 2-3 stykker og opbevar dem i plastbøtter, så er den lige til at tage med. Tag evt. en avokado og nogle tomater med også og så har du et godt solidt morgenmåltid.

 

 

Nr. 4:
Grøntsagsfladbrød – denne eller denne. Vi har ost og pålæg på arbejde til fri afbenyttelse, og derfor er det super nemt at tage et par grøntsagsfladbrød op af fryseren på vej ud af døren. Så er de tøet op når jeg skal have morgenmad. De bliver så lagt sammen med ost på skivepålæg – og voila – morgenmad.

 

Facebook
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *