Kylling Enchilada med asparges

 

Snestorm – helt ærligt… og skrabe ruderne på bilen fri for is om morgenen… Vejrguderne har misforstået et eller andet, for vi er altså næsten i maj.

Det er lige før at jeg skal have fundet opskrifterne frem på både supper og vintergryder…

Som nævnt tidligere, finder jeg ofte en blog, som inspirerer mig til flere opskrifter til madplanen. I sidste uge var det Jettes blog CDJetteDC der stod for skud.

Jeg lavede hendes Kylling Enchilada med et par enkelte tilføjelser/ændringer. Her er min version.

 

 

Kylling Enchilada (4 personer):

(Samlet tilberedning: ca 1 time)

1 stort løg
1 porre
3 peberfrugter
800 g kyllingebryst
2 dl mosede tomater
1 lille dåse koncentreret tomatpure (70 g)
3 fed hvidløg
3 tsk oregano
2 tsk paprika
2 tsk rød balsamico eddike
1/2 tsk tørret chili
Salt
Peber
200 g flødeost
150 g revet ost

 

Hak løget, rengør porren og skær den i skiver.
Rens peberfrugt og skær dem i strimler.
Steg dem i smør på en pande til de bliver bløde.
Hæld dem over på en tallerken og sæt dem til side.

Del kyllingefileterne i tre, og bank dem lidt flade.
Drys med salt og peber på den ene side.
Steg dem på panden du brugte til peberfrugterne, med lidt ekstra smør.

Imens laves tomatsovsen.
Put mosede tomater, tomatpure, presset hvidløg, oregano, paprika, balsamico eddike, chili, salt og peber i en gryde, og kog det godt igennem.
Tilsæt flødeost og rør det godt sammen.
Sluk for varmen og tilsæt den revne ost.

Tænd for ovnen på ved 180° varmluft.
I en lille bradepande (ca. 20×30) hældes halvdelen af sovsen i.
Læg kyllingen ovenpå, og vend dem en gang i sovsen.
Hæld de stegte peberfrugter, løg og porrer over.
Hæld resten af sovsen over tilsidst.

Bages i 25 min.

Jeg severede grønne asparges stegt på panden med rød balsamico eddike til.

 

Facebook
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *