Kokospandekager med kakaocreme

 

I ferien eller weekenden er det nogen gange rart at lave lidt lækkert til morgenmad.

Pandekager er jo nemme og så smager det bare godt.

Opskriften er en blanding af flere fra Madbanditten. Inspirationen til kakaocremen kommer også derfra.

 

Kokospandekager (8 stk):

Samlet tilberedningstid: 10 min + stegetid.

90 g hytteost
3 æg
1/2 tsk kardemomme
1 tsk Sukrin Melis
1 dl kokosmel
Smør til stegning

Pisk æg og hytteost med en stavblender til klumperne forsvinder.
Tilsæt kardemomme og Sukrin Melis og rør det godt sammen.
Tilsidst blandes kokosmelet i.

Steges i smør på panden.
Det passede med to spiskeskefulde til hver pandekage, så var der plads til tre på panden ad gangen.

Til pandekagerne serverede jeg kakaocreme.

Kakaocreme:

Samlet tilberedningstid: 5 min.

100 g mascarpone
1 tsk kakaopulver
1/4 tsk Sukrin Melis

Rør delene sammen i en skål og server til pandekagerne.

 

Facebook
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *