Italienske kødboller

 

I mit tømme-fryser projekt fandt jeg en bøtte med tomatsovs, og da jeg elsker kødboller i tomatsovs med pasta, var det en oplagt løsning.

Til kødbollerne brugte jeg denne opskrift som inspiration, og tilrettede den på sædvanlig LCHF manér.

 

 

Italienske kødboller (6 personer):

(Samlet tilberedning: ca 50 min)

500 g hakket lammekødkalv
500 g hakket oksekød
4 fed hvidløg
1 bundt persille
50 g parmesanost
2 spsk loppefrøskaller
1/2 dl fløde
1 tsk salt
Peber

Put kødet i en skål – jeg brugte røremaskinen.
Pres hvidløg, hak persillen og riv parmesanosten og bland det i kødet. Rør godt.
Tilsæt loppefrøskaller, fløde, salt og peber.
Tænd ovnen på 180° varmluft.
Form farsen til små kødboller med en ske.
Bag dem i ovnen i 15 min.
Der er til ca. 6 personer, så jeg puttede resten i fryseren.

Varm tomatsovsen (jeg havde en i fryseren) og hæld det over kødbollerne.
Serveres med squashghetti.

Facebook
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *