Hakkebøf med squash og tomat

 

Jeg kan slet ikke forstå at jeg ikke har lagt denne opskrift på bloggen endnu.

Den er supernem og superhurtig – faktisk en af de få retter som reelt kan laves på 30 min.
Portionen passer til 2 personer og til frokost dagen efter for én.

Så vidt jeg husker er det en gammel opskrift fra et samlehæfte som Føtex havde for 20 år siden – eller sådan noget. Men jeg har lavet den mange gange siden.

For at banke fedt procenten op plejer jeg at putte en klat bernaise-mayonaise ovenpå bøffen.

 

 

Hakkebøf med squash og tomat (2-3 personer):

(Samlet tilberedning: ca 30 min)

500 g hakket oksekød
Salt, peber
2 squash
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomaterLav 4 hakkebøffer af farsen og krydr med salt og peber.
Steg dem på panden i smør eller kokosolie.
Imens kødet steger, skæres squash i mindre tern.
Hvidløget presses over.
Når bøfferne er færdige, lægges de på en tallerken og dækkes med staniol for at holde dem varme.
Put squash og hvidløg på panden i stegefedtet fra bøfferne og rør det godt rundt.
Lad dem stege i ca 5 min, rør i dem engang i mellem.
Hæld de flåede tomater over og rør.
Steges yderligere i ca 5 min.
Læg bøfferne ovenpå grøntsagerne og server.
Facebook
Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *